Témoignages

Maison de Table - Studio Mattes

Ontdek in dit filmpje de ervaringen van studio Mattes, producent van o.a. porselein, glaswerk en bestek, en tevens koper van een loods op businesspark Berbroek.

Geen loze woorden maar een professionele samenwerking!

"Ringfoon Telesecretariaat verhuisde in februari 2015 naar het nieuw kantoor op Ten Briele. De samenwerking met Futurn, over het volledige traject, was van A tot Z perfect! Vlotte communicatie, geen loze beloftes, respect voor de wensen van de klant, .... Bedankt Futurn voor het helpen realiseren van één van onze dromen!"

Wat Futurn ermee gedaan heeft, heeft ons overtuigd!

"Onze eisen waren niet min toen we door de groei van ons bedrijf op zoek moesten naar ruimere kantoren. We zochten een kwaliteitsvolle werkplek voor onze medewerkers, een zakelijke omgeving met uitstraling voor onze klanten, flexibel in te richten volgens onze smaak, goed bereikbaar én last but not least betaalbaar. In Futurn vonden we de professionele partner die zowel tijdens de onderhandelingen als tijdens uitvoering alles op alles heeft gezet om samen met ons en Architecten Groep III, die tekenden voor de binneninrichting, dit mooi project te realiseren."

Remels

Remels kocht een loods op Businesspark Berbroek en is heel tevreden met deze beslissing. Ontdek in de film waarom!

Confederatie Bouw

Realisatie van een kantoorruimte voor Confederatie Bouw.

Cobelguard, een realisatie van een project op maat

"Ons bedrijf groeit zeer snel en daarom moesten wij uitbreiden. Door een snelle en correcte aanpak van Futurn hebben wij snel een nieuwe locatie kunnen openen in Limburg."

Altijd op de hoogte!

"Het was een aangename samenwerking met Futurn, alles verliep steeds zoals afgesproken en eventuele vragen werden correct beantwoord!"

One stop shopping, volgens de wensen en het budget van de klant!

"Soms hoef je niet ver te zoeken om de ideale verhuisoplossing te vinden. Het bedrijvenpark is voor mij ideaal gelegen, vlak bij mijn vorige locatie. Futurn heeft het gebouw maximaal volgens mijn wensen ingericht en het hele bouwtraject tot in de puntjes begeleid. Ik ben fier dat ik na al die jaren huren nu eindelijk de bedrijfsruimte gevonden heb die past bij mijn activiteit."

Uitstekende ligging en uitstraling !

De firma Lumotronic (www.lumotronic.eu), opgericht in 1992 is een bedrijf die gespecialiseerd is in verlichting en elektronische componenten. Deze firma kocht een unit op bedrijvenpark Prinsen te Tongeren en heeft nog geen spijt van hun beslissing!

Zaakvoerder Dhr. Boets: “We waren op zoek naar een nieuw pand aangezien ons huidig pand te klein werd. Toen ik de advertentie van het nieuwe park Prinsen zag was er meteen interesse. Het park is zeer goed qua ligging, heeft een mooie uitstraling en vlotte bereikbaarheid. De keuze was snel gemaakt, aangezien ook een deel van ons personeel vlakbij woont.”

De inrichting heeft Lumotronic volledig op zich genomen. Het is uiteindelijk een zeer mooi kantoor met showroom en opslagplaats geworden.

Dankzij het parkmanagement weet ik dat mijn gebouw professioneel beheerd wordt!

"In de voedingssector moet het snel gaan. Dankzij de pragmatische aanpak en werfleiding van Futurn werd in 8 maanden tijd mijn hal gebouwd, ingericht en aangepast aan de meest strenge voedings-normen. Ik kon zelfs de openingsreceptie verzorgen! Goed en duidelijke afspraken van in het begin, uitgevoerd tot bij de oplevering, zo heb ik het graag. Door de uitmuntende samenwerking tussen Futurn, mijn architect en aannemers die de binnenaf-werking voor hun rekening namen, is het project een compleet succes geworden."

Flexibiliteit naar invulling en budget, geen loze woorden!

"Als jong en groeiend bedrijf is het voor mij van belang te investeren in een flexibele en waardevaste huisvesting die mijn verdere groei niet hypothekeert, maar vooral ook stimuleert. Het bedrijvenpark beschikt over een unieke locatie die mij waardevastheid garandeert. Dankzij de casco afwerking heb ik de verdere inrichtingswerken volgens eigen smaak en budget kunnen uitvoeren. Hopelijk is het snel te klein en kan ik investeren in een volgend project van Futurn."

Say no more...

"Gentlemen, it has been a pleasure working with you. We have been comfortable and confident with you and your team since day one. Your commitment to ensuring a positive experience for your customer is obvious … and much appreciated."

 

Ce site utilise des cookies pour améliorer l'expérience de navigation.
Lire plus.