Westgate

Alfons Gossetlaan 30, 1702 Groot-Bijgaarden
Coming soon

Beschrijving

Op de site van Corelio zal een nieuw multifunctioneel bedrijvenpark worden ontwikkeld, waarvan de 1e fase reeds volledig is gerealiseerd en kleppers zoals Festool, Van Marcke, Fosbury & Sons, AstraZeneca en nog zo'n 35 KMO-bedrijven mocht verwelkomen. Het tweede deel van het project zal bestaan uit de (gefaseerde) herontwikkeling van de bestaande gebouwen van de Corelio-groep en een deel nieuwbouw en deze zullen samen nieuwe ruimte voorzien voor zowel kleine als grotere spelers.

Ligging

Bereikbaarheid

Benieuwd naar wat deze locatie te bieden heeft? Ontdek hier verschillende redenen waarom West Gate voor u en uw medewerkers een toplocatie is!

170201futurn_kaartje_westgate_fin.jpg

Herontwikkeling fase 2

Aanbod meteen beschikbaar

Unit Type Oppervlakte Status Download
Kantoorachtigen Kantoren op maat vanaf 50 m² tot 1.200 m²
50 m² Te koop
Kantoorachtigen Kantoren op maat vanaf 50 m² tot 1.200 m²
50 m² Te huur

Aanbod coming soon

Unit Type Oppervlakte Status Download
Coming soon Ateliers, co-working Te koop
Coming soon Projecten op maat Te koop
Coming soon Kantoorachtigen Te koop

Laat je hier alvast wat inspireren...

Hou mij op de hoogte

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Blog

Ontmanteling drukpersen Corelio

10-03-2020

Duurzaam ontwikkelen betekent voor Futurn zoveel mogelijk on(der)benutte ruimte hérgebruiken (en nog zó veel meer!). Momenteel is de ontmanteling van de drukpersen in de bestaande gebouwen van Corelio te GRB aan de gang, in afwachting van de verdere ontwikkeling. Het overgrote deel van de bestaande gebouwen in deze 2e fase zal hier worden hergebruikt, een deel wordt afgebroken. Bekijk hier enkele, toch wel indrukwekkende foto’s van deze ontmanteling!